Logo Spreekstem.nl
» HOME     » HOE KLINKT HET?     » HOE WERKT HET?     » OPDRACHTGEVERS     » TARIEVEN     » CONTACT

"Martijn, bedankt voor de prettige samenwerking! "

Een greep uit enkele recente projecten:

Voor iCademy heb ik inmiddels meer dan 200 (!!!) cursussen ingesproken, over de meest uiteenlopende onderwerpen. (Maar meestal over bedrijfsvoering, boekhouding en andere zakelijke thema's). De cursus 'buitenspelregel' is gratis, dus dat is een leuke kennismaking. Haal 'm hier op of bekijk op zijn minst de demo, want die is grappig.

Playnetics is een nieuw product: een onverwoestbare audiospeler die werkt op pedaalkracht. Leuk voor o.a. wandelroutes en speeltuinen! De stem die er uit komt? Jazeker, dat ben ik.

Verzekeraar Verzekerzelf.nl heeft een hele leuke serie animaties laten maken waarin hun produkten beschreven worden. De hele serie ziet u hier: http://www.youtube.com/verzekeruzelftube

Oskomera bouwt wereldwijd 'geveloplossingen', van glazen facades tot inbraakwerende gevels. Ik heb al diverse bedrijfsfilms voor ze mogen inspreken (plus hun telefooncentrale) en momenteel spreek ik in het Nederlands en Engels hun bedrijfsjournaal in.

Mastervolt levert electronische systemen voor luxe schepen. Voor hun nieuwe computerbesturing werd een presentatie gemaakt, met mijn stem.

Uitgeverij Malmberg ontwikkelde een didactische methode, 'Werkwijzer', voor het middelbaar onderwijs. Ik heb veel verhalen en gedichten mogen voorlezen om zo de stof voor de leerlingen tot leven te brengen. Demo Inmiddels heb ik zelfs enkele cursussen geregisseerd.

Last van spreekangst? Daar is een goed zelfhulp-boek voor verkrijgbaar. Voor wie liever luistert dan leest sprak ik het audioboek 'Overwin Spreekangst' in.

Eerlijk gezegd heb ik zoveel opdrachten per jaar dat elk overzicht snel verouderd raakt. Wat u ook nodig heeft: ik heb een voorbeeld van iets vergelijkbaars voor u. Bel of mail me, dan zoek ik het op!