Laat mij uw audioboeken, cursussen of instructies inspreken. Natuurlijk krijgt u een vrijblijvende offerte én een gratis demo met mijn stem op basis van uw tekst. Onder andere de volgende bedrijven gingen u voor:

Voor diverse grote pensioenfondsen (o.a. Shell en Philips) spreek ik geregeld in het Nederlands en Engels hun jaaroverzicht in en voorzie ik informatieve animaties van een commentaarstem.

Een explanimation voor Philips Pensioenfonds.

Internet opleider iCademy heeft mij inmiddels meer dan 200 (!) cursussen laten inspreken. De lijst met onderwerpen is letterlijk te lang om op te noemen. Hieronder een fragment uit de cursus Situationeel Leidinggeven.

Nadia and her Fantastic Hair, een kinderboek van illustratrice Natasja Exel, heb ik ingesproken in zowel Nederlands als Engels. Dat ging niet via een studio of bureau: Natasja vond mij zelf en ik heb het audioboek helemaal volgens haar wensen geproduceerd. Hieronder twee fragmenten.

Kinderboek, Nederlands ingesproken

Kinderboek, Engels ingesproken

Ingesproken audiocursussen en audioboeken

Diverse onderwerpen voor Time2Learn.nl. Deze serie informatieve verhalen naar een idee van Matthé Smit, in feite podcasts voordat Podcasts een dingetje waren, staan inmiddels allemaal op Spotify. Hieronder een fragment. Ik ben in alle verhalen het meest aan het woord, als ‘alwetende’.

Nou vooruit, meteen maar een link naar een complete cursus.

Het boek Overwin Spreekangst

Zelf heb ik er, het moge duidelijk zijn, bepaald geen last van: spreekangst. Maar wie dat wel heeft zal veel baat hebben bij dit boek, door mij ook als audioboek ingesproken.

Kortom, als u een stem zoekt voor het inspreken van uw cursus, audioboek, het presenteren van uw podcast of inspreken van een voice-over bij uw animatie of bedrijfsfilm, laat mij dan de commentaarstem verzorgen. Daar krijgt u geen spijt van!

(Sorry, het volgende moet even van de digitale goden…)

Op zoek naar de perfecte stem voor uw audioboek, cursus of instructies? Zoek niet verder! Bij Spreekstem.nl bieden we een ongeëvenaarde ervaring in het inspreken van diverse soorten content. Met een indrukwekkende portfolio van meer dan 200 cursussen voor iCademy, diverse jaaroverzichten voor grote pensioenfondsen zoals Shell en Philips, en het inspreken van het kinderboek ‘Nadia and her Fantastic Hair’ in zowel Nederlands als Engels, bent u verzekerd van topkwaliteit.

Het kiezen van de juiste stem voor uw project kan een uitdaging zijn. Bij Spreekstem.nl maken we dit proces eenvoudig en naadloos. We bieden een gratis demo op basis van uw tekst, zodat u een voorproefje krijgt van hoe uw project tot leven komt met onze stem. Daarnaast bieden we een vrijblijvende offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Bij Spreekstem.nl begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom werken we nauw met u samen om ervoor te zorgen dat onze stem precies aan uw behoeften voldoet. Of u nu op zoek bent naar een stem voor uw audioboek, het presenteren van uw podcast, of het inspreken van een voice-over bij uw animatie of bedrijfsfilm, wij zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u zoekt.

Daarnaast hebben we ervaring met het inspreken van diverse onderwerpen voor Time2Learn.nl, een reeks informatieve verhalen die in feite podcasts waren voordat podcasts een ding werden. Deze verhalen staan nu allemaal op Spotify, en in al deze verhalen ben ik de meest voorkomende stem, als de ‘alwetende’ verteller.

We hebben ook het boek ‘Overwin Spreekangst’ ingesproken, een waardevolle bron voor iedereen die worstelt met spreekangst. Of je nu worstelt met spreekangst of gewoon op zoek bent naar een boeiend audioboek om naar te luisteren, wij hebben je gedekt.

Bij Spreekstem.nl zijn we trots op de kwaliteit van ons werk en de tevredenheid van onze klanten. Als u een stem zoekt voor uw project, laat ons dan de commentaarstem verzorgen. We zijn ervan overtuigd dat u geen spijt zult hebben van uw keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw project tot leven kunnen brengen met onze stemacteur, Martijn Warnas.