We werken al ruim 4 jaar samen. Of het nu gaat om de uitleg van een medisch traject, de werking van een waterzuiveringsinstallatie of om de uitleg van een urenregistratie van de kleuteropvang: bij elk script wat we aanleveren raak je feilloos de juiste snaar! Meer dan 100% tevreden!

Gerald Reimer – Ennimate uitleganimaties


Nadat we Martijn onze Smeltvuur-productvideo in hadden laten spreken waren we zo tevreden, dat we hem voor onze Braadvuur-video meteen weer hebben gevraagd. Nu zowel voor de Nederlandstalige als voor de Engelstalige versie. Een snelle en zeer professionele service voor een eerlijke prijs. Net als live in de studio heb je bij Martijn de mogelijkheid bepaalde dingen net even iets anders te laten doen; een nieuwe “take” met andere klank of sfeer is geen probleem en wordt door hem snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug!

Gerben van Limpt – Denk Keramik Nederland


Voor de Dutch Media Hub hebben we een promotiefilm gemaakt t.b.v. de nationale lancering van het project. Voor de voice-over hebben we Martijn Warnas ingehuurd. Door omstandigheden is het gehele traject op afstand en via de mail verlopen, dit is echter nooit een belemmering geweest. Integendeel, wij hebben de samenwerking met Martijn als zeer prettig ervaren. Hij is bijzonder flexibel en professioneel.

Simone Smid, Dutch Media Hub


Ik was op zoek naar een mooie stem die mijn kinderboek wilde voorlezen voor een luisterboek in het Nederlands en in het Engels. Op de website van Martijn kon ik een stukje tekst opgeven om vast als ‘sample’ te laten voorlezen. Prachtig! Ik was meteen verkocht. De samenwerking met Martijn was voortreffelijk. Heel inspirerend. We hebben zelfs wat nieuwe ideeën uitgeprobeerd.
De luisterboeken zijn erg mooi geworden. Niet alleen voortreffelijk voorgelezen, maar ook technisch heel professioneel. En de reacties van luisteraars zijn zeer lovend.

Natasja Exel, schrijfster en illustratrice


Onze eerste kennismaking met Martijn was gelijk een succes. Inderdaad een professionele voice-over die écht meedenkt! Dit is wel zo prettig en zeker met strakke deadlines. Dus voor een snelle service en klantvriendelijkheid moet u bij Martijn Warnas zijn, als u het ons vraagt!

Peter Moning, Groowup | Reclame & Internet


Wij werken nu al enkele jaren met Martijn Warnas samen en hij is een absolute professional. Niet alleen is hij een prettige en flexibele stem en acteur; ook heeft hij ons vaak waardevolle adviezen gegeven en andere acteurs gecoached. Hij heeft veel van onze projecten gestalte gegegeven en daarnaast is het ook nog een ontzettend aardige vent.

Simon Sixsmith, Black Box Studios


Ik heb Martijn ingezet voor een Custom made jinglepakket voor een internetzender met Country format. Ook de mensen uit Dallas waren enthousiast over zijn cowboy-accent.

Johan Wyma, JWmedia

Gedurende een aantal jaren werkte ik als nieuwspresentator bij Radio Noordholland en ik heb opdrachten mogen uitvoeren voor o.a. : Teleac-NOT, Podplaza.nl, Malmberg, Time2Learn, Playnetics, Fortis Bank, SBS Broadcasting, Swissinno, Ingenium, Orange Wellness Centers, PANalytical, DPA Supply Chain, de Cardio Academy, Stork Intermes, ZND Makelaars, MQ radio, Triggershop Security, Van Boxtel Software, ExecutiveIn, GoedIdee, Verzekeringen, Oskomera, Schoonebeek Hoorcomfort, ServeXS, ZISshop.nl en vele andere grote en kleine bedrijven.

Klik hier om door te gaan naar de contactinformatie. Vertel me over úw project!