Overzicht van allerlei soorten opdrachten

"Martijn, bedankt voor de prettige samenwerking!"

Deze pagina is eigenlijk altijd verouderd: ik doe dit werk sinds 2009 full-time en mag meestal meerdere opdrachten per dag inspreken. Als ik al die klussen ook online zou plaatsen, kwam ik aan inspreken niet meer toe. Maar goed, hier een greep uit enkele projecten:

Rondleidingen: op de Marken-Volendam Express, maar ook op de rondvaarten over de Seine en in de City Sightseeing bussen in Johannesburg en Kaapstad ben ik te horen als stem. Verder kunt u me horen in de Haagse Tourist tram en in het Franse pretpark Puy du Fou als u de Nederlandse simultaanstem beluistert bij de shows.

Op onderstaande Google Maps kaart heb ik een aantal plekken waar ik te horen ben gemarkeerd, maar eerlijk gezegd is het onbegonnen werk: het zouden duizenden pinnetjes worden.

Cursussen: voor iCademy heb ik meer dan 200 (!!!) cursussen ingesproken, over de meest uiteenlopende onderwerpen. (Maar meestal over bedrijfsvoering, boekhouding en andere zakelijke thema's). De cursus 'buitenspelregel' is gratis, dus dat is een leuke kennismaking. Haal 'm hier op of bekijk op zijn minst de demo, want die is grappig.

Informatiezuilen: Playnetics is een onverwoestbare audiospeler die werkt op pedaalkracht. Leuk voor o.a. wandelroutes en speeltuinen! De stem die er uit komt? Jazeker, dat ben ik (vaak).

Bedrijfsfilms:

Verzekeraar Verzekerzelf.nl heeft een hele leuke serie animaties laten maken waarin hun produkten beschreven worden. De hele serie ziet u hier: https://www.youtube.com/verzekeruzelftube

Dat doe ik ook voor Danfoss, die oplossingen voor klimaatsystemen levert. En voor groenteveredelaar Rijk Zwaan.

Educatie:

Uitgeverij Malmberg ontwikkelde een didactische methode, 'Werkwijzer', voor het middelbaar onderwijs. Ik heb veel verhalen en gedichten mogen voorlezen om zo de stof voor de leerlingen tot leven te brengen. Demo. Inmiddels heb ik zelfs enkele cursussen geregisseerd voor hun Duitse cursuspakket.

Last van spreekangst? Daar is een goed zelfhulp-boek voor verkrijgbaar. Voor wie liever luistert dan leest sprak ik het audioboek 'Overwin Spreekangst' in.

Eerlijk gezegd heb ik zoveel opdrachten per jaar dat elk overzicht snel verouderd raakt. Wat u ook nodig heeft: ik heb een voorbeeld van iets vergelijkbaars voor u. Bel of mail me, dan zoek ik het op!

Laatst bewerkt op  24/11 2018